Bananpannkaka i ugn, 1 portion = 4 propoints
2 små bananer
2 ägg
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljsocker
1 tsk fiberhusk
Gör så här:
Mosa bananerna med gaffel. Vispa ihop ägg, mosade bananer, bakpulver, vaniljsocker och fiberhusk. Låt stå och svälla någon minut. Häll i ugnsfast teflonform. Gräddas i ugn 200 grader ca 15 minuter.
Jag serverade min bananpannkaka med 1/2 dl Lindahls vaniljkvarg (= 1 propoints) och rårörda hallon. Passade på att smaksätta vattnet med några hallon också. Totalt "kostade" dagens lunch 5 ViktVäktar propoints.
Smakar nästan som att äta en efterrätt. Vilket passar perfekt till en godisgris som mig :)
Cissi
Det där såg ju riktigt gott ut! Det måste jag prova nån gång ;) kram Alex
SvaraRadera